Reparatie van alle merken en types auto's !

Niet alleen met een oudere auto, maar ook met een gloednieuw model is pech soms onvermijdelijk. Gelukkig voor u staan we bij OK garage altijd direct voor u klaar zo dat u weer snel en veilig op weg kunt !

30+ merken

OK Garage is ruim en modern van opzet en is gespecialiseerd in meer dan 30 merken auto's. De goed opgeleide monteurs zijn stuk voor stuk professionals met hart voor hun werk, zodat uw auto bij hen in goede handen is. Zij beschikken over alle faciliteiten om hun vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen. Omdat het wagenpark van onze klanten zeer divers is, is het noodzakelijk dat binnen ons bedrijf veel aandacht is om in de kennis en benodigde gereedschappen veel te investeren. Dit is een proces wat altijd verder gaat, onze technici zijn met regelmaat te vinden in de opleidings centra's, en ook op gereedschaps gebied is er altijd wel weer wat nieuws te vinden.

Bij OK garage bieden wij u een FULL-Service zodat u voor alle voorkomende werkzaamheden slechs één adres nodig heeft. Bovendien hanteren wij de modernste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

auto repareren

Kosten en kwaliteit

OK garage bied dezelfde en vaak zelfs betere kwaliteit als de merk dealers maar dan tegen veel lagere prijzen.

Door een efficiënte werkwijze met een goed geregelde inkoop van onderdelen en het hanteren van een redelijk uurtarief kunnen wij uw rekening opvallend lager houden.

Hierdoor zijn we zo maar ruim 30% voordeliger dan uw huidige dealer !!