Schade aan uw auto?.. Bij OK Garage is deze weer snel en vakkundig hersteld !

Oops een paaltje,... een onoplettende fietser,... een briefje onder de ruitenwisser zonder adres,... een verkeerd parkeerplaatje,... waarom staat nu net daar een boom,... had ik die laptop maar niet op de achterbank laten liggen,... maar ik kwam toch van rechts,... sorry, ik zag je echt niet aankomen,... enz,... enz,...

Of het nu eigen schuld is of van een ander,... het kan u ook zomaar overkomen en voor je het weet zit je met een schade aan de auto. Autoschade is hoe dan ook ronduit vervelend, daarom doen wij er bij OK-Garage alles aan om uw auto zo snel mogelijk ‘als nieuw’ te herstellen.

Goed gemaakt !

Bij de OK-Garage werken uitsluitend zeer vakkundige monteurs, schadeherstellers en autospuiters om uw auto weer (zo goed) als nieuw bij u af te leveren. Zij behandelen uw auto als hun eigen auto, met professionele zorg. U kunt dus rekenen op een vakkundige reparatie, perfect spuitwerk en een uitvoerige inspectie. Na de reparatie leveren wij uw auto fris gewassen aan u af. Daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke producten en apparatuur. Kortom, perfect autoherstel tot in alle details.

autoschade snel en voordelig gerepareerd

Kosten en kwaliteit

OK garage bied dezelfde en vaak zelfs betere kwaliteit als de merk dealers maar dan tegen veel lagere prijzen.

Door een efficiënte werkwijze met een goed geregelde inkoop van onderdelen en het hanteren van een redelijk uurtarief kunnen wij uw rekening opvallend lager houden.